Tiny House Meets Barn – Landscape

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
previous arrow
next arrow
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
previous arrow
next arrow

 

This NH Seacoast home is only a few blocks from the beach and abuts conservation land with a footpath to the ocean- so, we focused the living toward the back of the house. The landscaping was designed to create indoor / outdoor living with a large patio and fireplace. Outbuildings create a cozy, private space. Hales Landscaping added large boulders for seating and retaining walls. Planting beds border the original stonewall and create privacy from the backyard neighbor.

 

Our Newsletter is a great place to learn about events, and get valuable design information.

Sign Up Now

Jun 15, 2021

How Landscape Design Impacts Architecture

Read More